Uuni
Uunin lounas vie sinut makumatkalle, sillä lounaan teema vaihtelee kuukausittain!
Lounaalla tarjolla salaattipöytä, lämmin pääruoka sekä vaihtuva jälkiruoka kahvin tai teen kera.
Lounas tarjolla arkisin 10.30-13.30.
Lounaan hinta 13,70 €.
Lisätietoja allergeeneista saat sähköpostitse tai ravintolahenkilökunnalta.
Lounasmenu
UUNIN PARSAVIIKOT!
5.5.-28.5.
Kevään varmin merkki on täällä – parsa on saapunut!
Uunin herkulliset parsaviikot käynnistyvät 5.5. ja jatkuvat aina 28.5. asti. Tarjolla on runsaasti keväisiä makuja: vastustamaton parsamenu, raikas salaattipöytä ja täydellinen jäätelövalikoima kruunaamaan aterian. Tule nauttimaan kevään parhaista herkuista!
MENU 5.-9.5.
LÄMPIMÄT
Kanaa ja parsaa pekoni-hollandaisekastikkeessa
Mehevää kanaa ja tuoretta parsaa täyteläisessä pekoni-hollandaisekastikkeessa (L, G)
Tempura-turskaa ja parsahollandaisekastiketta
Rapeaksi friteerattua turskaa tempurataikinassa, tarjoiltuna pehmeän parsahollandaisen kanssa (L)
Tofua, parsaa ja kasviksia lime-kookoscurryssä
Aromikas ja raikas annos paistettua tofua, parsaa ja kauden kasviksia täyteläisessä lime-kookoscurryssä (V, G)
Yrttiriisi
Kevyesti maustettu, tuoreilla yrteillä viimeistelty riisi (V, G)
Parsakeitto
Samettisen pehmeä ja keväisen raikas parsakeitto (L, G)
SALAATTIPÖYTÄ
Vihersalaatti ja sitruunavinegrette
Rapea valikoima kauden vihreitä (V, G)
Persikka coleslaw
Pirteä kaalisalaatti persikalla (M, G)
Fenkoli-appelsiinisalaatti
Raikasta appelsiinia ja fenkolia (Veg,G)
Hunajalla maustettu tomaatti-sipulisalaatti
Makean ja kirpeän täydellinen yhdistelmä hunajalla viimeisteltynä (M,G)
Indonesialaistyylinen kvinoasalaatti ja parsaa
Chilillä,valkosipulilla ja seesaminsiemenillä ryyditetty salaatti (Veg,G)
Hölskykurkut
Perinteiset, tillillä ja etikalla maustetut suomalaiset hölskykurkut (Veg,G)
Leipävalikoima (M)
Parsa-hummusta
Silkkisen pehmeää hummusta, jossa mukana keväistä parsaa (M,G)
Jälkiruokana Soupsterin artesaanijäätelöt, kahvia ja teevalikoima