top of page

Uuni

Uunin lounas vie sinut makumatkalle, sillä lounaan teema vaihtelee kuukausittain! 

Lounaalla tarjolla salaattipöytä, lämmin pääruoka sekä vaihtuva jälkiruoka kahvin tai teen kera. 

Lounas tarjolla arkisin 10.30-13.30.

Lounaan hinta 13,70 €.

Lisätietoja allergeeneista saat sähköpostitse tai ravintolahenkilökunnalta.

Lounasmenu

UUNIN PARSAVIIKOT!

5.5.-28.5.

Kevään varmin merkki on täällä – parsa on saapunut!

Uunin herkulliset parsaviikot käynnistyvät 5.5. ja jatkuvat aina 28.5. asti. Tarjolla on runsaasti keväisiä makuja: vastustamaton parsamenu, raikas salaattipöytä ja täydellinen jäätelövalikoima kruunaamaan aterian. Tule nauttimaan kevään parhaista herkuista!

MENU 5.-9.5.

LÄMPIMÄT

Kanaa ja parsaa pekoni-hollandaisekastikkeessa

Mehevää kanaa ja tuoretta parsaa täyteläisessä pekoni-hollandaisekastikkeessa (L, G)

Tempura-turskaa ja parsahollandaisekastiketta

Rapeaksi friteerattua turskaa tempurataikinassa, tarjoiltuna pehmeän parsahollandaisen kanssa (L)

Tofua, parsaa ja kasviksia lime-kookoscurryssä

Aromikas ja raikas annos paistettua tofua, parsaa ja kauden kasviksia täyteläisessä lime-kookoscurryssä (V, G)

Yrttiriisi

Kevyesti maustettu, tuoreilla yrteillä viimeistelty riisi (V, G)

Parsakeitto

Samettisen pehmeä ja keväisen raikas parsakeitto (L, G)

 

SALAATTIPÖYTÄ

Vihersalaatti ja sitruunavinegrette

Rapea valikoima kauden vihreitä (V, G)

Persikka coleslaw

Pirteä kaalisalaatti persikalla (M, G)

Fenkoli-appelsiinisalaatti

Raikasta appelsiinia ja fenkolia (Veg,G)

Hunajalla maustettu tomaatti-sipulisalaatti

Makean ja kirpeän täydellinen yhdistelmä hunajalla viimeisteltynä (M,G)

Indonesialaistyylinen kvinoasalaatti ja parsaa

Chilillä,valkosipulilla ja seesaminsiemenillä ryyditetty salaatti (Veg,G)

Hölskykurkut

Perinteiset, tillillä ja etikalla maustetut suomalaiset hölskykurkut (Veg,G)

Leipävalikoima (M)

Parsa-hummusta

Silkkisen pehmeää hummusta, jossa mukana keväistä parsaa (M,G)

Jälkiruokana Soupsterin artesaanijäätelöt, kahvia ja teevalikoima

Yhteystiedot

Kokouspalvelut:

soupstergalleriaravintolat@op.fi

Kokous ja ravintolat:

 +358 50 4407188 

tai

+358 50 443 1808

Gebhardinaukio 1

00510 Helsinki

Avoinna

Aamiainen Pannussa 

ma-pe 7.30-9.15

Lounas ma-pe 10.30-13.30

Muista hävikkiruoka! Pannussa tarjolla klo 13.30-13.45 Pannun, Uunin ja Kulhon hävikkiruoka hintaan 6 € / kg

Pannussa, Uunissa ja Kulhossa on mahdollisuus kaikkien OP-Korttelissa vieraina tai työssäolevilla nauttia lounasta tai Delin tuotteita. Lämpimästi tervetuloa!

bottom of page